Кој ја ограбил банката? - Загатка која ќе ја решат само оние кои гледаат детективски серии


Кој ја ограбил банката? - Загатка која ќе ја решат само оние кои гледаат детективски серии

Дали сте од оние кои кога гледате некоја детективска серија или филм, уште на почетокот знаете кој е виновникот?

koj-ja-ograbil-bankata-zagatka-koja-kje-ja-reshat-samo-onie-koi-gledaat-detektivski-serii-01.jpg

Ако успевате да го препознаете криминалецот уште пред вистинските детективи, тогаш лесно ќе ја решите и оваа загатка.

Но, оние кои не следат детективски приказни, веројатно малку потешко ќе дојдат до решението, освен ако логиката не им е многу силна страна.

Прочитајте ја добро загатката и обидете се да откриете кој е виновникот, односно зошто осомничениот е веднаш уапсен.

koj-ja-ograbil-bankata-zagatka-koja-kje-ja-reshat-samo-onie-koi-gledaat-detektivski-serii-02 - Copy.jpg

Успеавте ли? Доколку сакате да проверите дали вашата теорија е точна, преминете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
3 лесни загатки кои може да ги решат и најмалите Одговорите ви се пред очи, но колку брзо ќе ги забележите? Тестирајте се... ...
Загатка: Пронајдете го ќесето со пари помеѓу подароците Само најупорните ќе успеат да ја решат оваа загатка. Не откажувајте се брзо, сам...