Проверете колку сте паметни: Загатка за „будење“ на мозокот


Проверете колку сте паметни: Загатка за „будење“ на мозокот

Ве предизвикуваме утрински да се расоните или да го разбудите мозокот ако ве фатило мрза во текот на денот, со една загатка.

utrinsko-rasonuvanje-proverete-kolku-ste-pametni-1.jpg

Прочитајте го добро текстот на фотографијата и изберете една од опциите без премногу да размислувате.

Откако ќе одберете еден можен одговор, преминете на следната страна...

utrinsko-rasonuvanje-proverete-kolku-ste-pametni-02.jpg

Точниот одговор ќе го пронајдете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Колку сте добри во улогата на пријател? Навистина е тешко да се најде вистински пријател и тоа пријателство да се одржи ...
Квиз за жени: Колку ги разбирате мажите? Дали мажите ги читате како отворена книга или сепак ви се мистерија со која не м...
Квиз: Колку сте психички зрели? Животот е тежок и зрелоста не се достигнува преку ноќ. Тоа е еден долг и напорен...