Квиз: Што ви кажува вашето минато?


Квиз: Што ви кажува вашето минато?

Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да промените кај себе?

kviz-shto-vi-kazhuva-vasheto-minato-01.jpg

Низ годините преживеавте многу. Имавте врски, носевте важни одлуки и можеби и срцето ви беше скршено.

Но, сите подеми и падови, сите успеси и разочарувања ве направија тоа што сте денес и треба да бидете благодарни на нив.

Сепак, фрлајќи поглед на вашето минато треба да помислите и на лекциите што ги научивте на патот.

Некои работи кај себе треба да ги промените.

Што ви кажува вашето минато?
 1. 1.
  Да
  Не
  Понекогаш
 2. 2.
  Како бебе
  Имам кошмари и несоница
  Понекогаш тешко заспивам
 3. 3.
  Болно
  Среќно
  Просечно
 4. 4.
  Пред една седмица
  Минатата година
  Ох, не се сеќавам
 5. 5.
  Взаемно
  Еднострано
  Тешко
 6. 6.
  Планирам луда авантура
  Читам книги и гледам филмови
  Комуницирам со сакани луѓе
 7. 7.
  Нежно и тивко
  Гласно и храбро
  Бурно, но кратко

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...