Зошто Перица ја земал монетата од 5 денари, не таа од 10 денари?


Зошто Перица ја земал монетата од 5 денари, не таа од 10 денари?

zoshto-perica-za-zemal-monetata-od-5-denari-a-ne-taa-od-10-denari-01.jpg

Што мислите која е причината?

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

Што открива за вас начинот на кој ги пакувате подароците? Дали ги подготвувате подароците со денови однапред или, пак, сè правите во после...
Квиз преку празнични подароци: Каква ќе ви биде 2020-та? Дали сакате да добивате подароци или да подарувате? Овој квиз нема точни или пог...
Квиз кој го открива карактерот: Како седите кога сте на гости? Дали се чувствувате како да сте дома, дали сте софистицирани или целосно затворе...