Трик прашање: Колку години има мојот брат?


Трик прашање: Колку години има мојот брат?

trik-prashanje-kolku-godini-ima-mojot-brat-01.jpg

Како ви оди математиката? Дали при пресметките внимавате и на најмалите детали?

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Колку деца има Дејан? Време е за будење на умот од зимски сон – ве предизвикуваме со трик прашање. ...
Трик прашање: Колку време ќе ви треба за точниот одговор? Време е да го размрдате мозокот и да се обидете да решите детска загатка, која н...
Трик прашање: Како се вика 5-тата ќерка? Што мислите кое име го одбрале нејзините родители? Taткото на Марија има 5 ...

Спонзорирани линкови: