Квиз: Кој е крадецот?


Квиз: Кој е крадецот?

Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на полицијата?

kviz-koj-e-kradecot-01.jpg

Бизнисмен пристигнал во својата канцеларија и видел дека имало грабеж. Многу значајни документи му исчезнале.

Полицијата се обидувала да открие како тие исчезнале од бирото и по разговорите се сомневала во тројца вработени.

kviz-koj-e-kradecot-02.jpg

Сите тројца тврделе дека не биле на работа тој ден и дека ништо не украле. Но, кој всушност лаже?

Деталите ќе ви ја откријат вистината.

Кој е крадецот?
  1. Русокосата девојка
    Мажот
    Црвенокосата девојка
 

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Која жена изгледа најстаро? Како ја проценувате возраста на жените? Според начинот на облекување, ставот или...