Квиз: Дали и колку сте непристојни?


Квиз: Дали и колку сте непристојни?

Ги знаете оние луѓе од кои сите се срамат во јавност? Дали вие сте еден од нив?

kviz-dali-i-kolku-ste-nepristojni-001.jpg

Преку едноставни, секојдневни ситуации и вашите одговори во нив, лесно ќе добиете реално и искрено решение на прашањето:

Квиз: Дали и колку сте непристојни?
 1. 1.
  Го прашувам како е и му нудам кафе.
  Гласно го опоменувам.
  Ништо, сите доцниме понекогаш.
 2. 2.
  Секогаш се јавувате, без исклучок.
  Гледате кој ве бара, па проценувате.
  Го стишувате и игнорирате.
 3. 3.
  5 минути порано
  15-20 минути подоцна
  Зависи од сообраќајот
 4. 4.
  Се јавувам, договор си е договор.
  Ѝ кажувам дека не ми се зборува сега.
  Не се јавувам, измислувам изговор.
 5. 5.
  Чекам и гледам што ќе се случи.
  Одам по него додека не го стигнам и се поздравувам.
  Си се вртам на друга страна и продолжувам да пазарам.
 6. 6.
  Завршувам со џвакање, па одговарам.
  Одговарам веднаш, не сакам да чека.
  Го игнорирам.
 7. 7.
  Секогаш
  Можеби некогаш по грешка
  Никогаш

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Способни ли сте да преживеете опасни ситуации? Што треба прво да направите при пожар, земјотрес или невреме додека сте во автом...
Тест за говор на телото: Која од овие жени крие нешто од вас? Говорот на телото се однесува на невербалните сигнали коишто ги користиме за да ...
Квиз: Можете ли да ги разликувате славните личности од нивните восочни фигури? Погледнете ги добро фотографиите и обидете се да погодите - која е вистинската п...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg