Квиз за оние чиј мозок не е „во зимски сон“: Ќе ги најдете ли скриените предмети?


Квиз за оние чиј мозок не е „во зимски сон“: Ќе ги најдете ли скриените предмети?

За оние чиј мозок е уште отсега во зимски сон, ова ќе биде тешка ментална гимнастика, а за оние кои се во форма - само обичен, лесен предизвик.

kviz-za-onie-chij-mozok-ne-e-vo-zimski-son-kje-gi-najdete-li-skrienite-predmeti-01.jpg

Она што се очекува од вас е да погледнете во илустрациите и да го пронајдете бараниот скриен предмет.

Ако имате изострен вид и размислувате малку надвор од кутијата, нема да ви биде тешко.

Ве предизвикуваме на размрдување на умот и видот – кликнете на секоја илустрација за одговор.

Ќе ги најдете ли скриените предмети?
 1. 1. Пронајдете го скриеното куче на планината.
  Кликни за одговорот
 2. 2. Колку лица гледате на сликата?
  Кликни за одговорот
 3. 3. Колку животни гледате?
  Кликни за одговорот
 4. 4. Гледате ли танчарка на сликата?
  Кликни за одговорот
 5. 5. Колку ликови гледате на пејзажот?
  Кликни за одговорот
 6. 6. Гледате ли друго животно освен слонот?
  Кликни за одговорот
 7. 7. Гледате ли каде е скриен бувот?
  Кликни за одговорот

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Кој е крадецот? Дали сакате за момент да се ставите во улогата на детектив и да ѝ помогнете на п...
Квиз: Дали сте добар или лош човек? Дали сте од оние луѓе кои срцето би го дале за другите или секогаш на прво место...
Квиз: Дали сте искрена личност? Дали сте личност која лаже без срам или пак секогаш ја кажувате вистината, дури ...

Најчитани неделава