Детали за свадбата кои никогаш не треба да ги споделите на социјални мрежи


Детали за свадбата кои никогаш не треба да ги споделите на социјални мрежи

Славете ја љубовта, но не го споделувајте секој момент од организацијата и реализацијата на социјалните мрежи.

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-01.jpg

Кога станува збор за социјалните мрежи, луѓето често претеруваат и не ја знаат границата до која може да одат со објавите.

За оние кои погрешно ги сфатиле социјалните мрежи – не треба да си го пренесете цел живот и да ги објавите сите детали.

Некогаш од заштита и безбедност, а некогаш бидејќи никого не го интересира – кои работи за свадбата никогаш не треба да ги објавувате?

Колку пари сте потрошиле на големиот ден (или колку се скапи свадбите)

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-002.jpeg

Вашата листа со гости (преку фотки од организацијата)

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-03.jpg

Невестинскиот фустан (оставете нешто да биде изненадување)

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-04.jpg

Искажување јавни фрустрации за одредени гости на свадбата

Постојани објави за тоа под колкав стрес/возбуда сте – никој не го интересира

Секојдневно одбројување до денот на свадбата

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-05.jpg

Тековно известување за целиот ден – од прво кафе, до шминка, до земање од дома и ресторан

И секако, не мора да ги објавите сите можни фотографии, или пак да објавувате секој ден фотки од свадба во наредните месеци

raboti-za-svadbata-koi-nikogash-ne-treba-da-gi-spodelite-na-socijalni-mrezhi-06.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Мала или голема свадба - Како да одлучите што е подобро за вас? Еден од најчестите конфликти што парот ги има со своите семејства е дали свадбат...
„Сакаш да бидеш невеста?“ - свекрвата се обидела да ја засени невестата на свадбата на синот Дали сте присуствувале на свадба каде некоја жена со долг бел фустан сака да ја ...
Невеста потрошила многу пари, па бара цвеќарот да ѝ работи гратис за свадбата „Потрошив многу пари за мојата свадба, ќе може ли ти да ми работиш гратис?“ - др...