7 необични трендови за модни додатоци за лето 2018


7 необични трендови за модни додатоци за лето 2018

Од волуменозни шешири до транспарентни модни додатоци, што е ИН оваа сезона?

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-01.jpg

Неретко на почетокот од сезоната се појавуваат трендови кои инстантно стануваат хит, но со кои на крајот од сезоната мора да се збогувате.

За топлите летни денови годинава хит се:

Различни обетки или само една обетка - асиметрични, масивни и уникатни

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-03.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-02.jpg

Сламени чанти како корпите од времето на нашите баби

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-19.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-04.jpg

Алки на двете раце - колку повеќе, толку подобро

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-21.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-05.jpg

Алки на нозете

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-07.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-06.jpg

Транспарентни модни додатоци

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-09.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-08.jpg

Големи ретро брошеви

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-11.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-10.jpg

Волуменозни шешири

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-13.jpg

7-neobichni-trendovi-za-modni-dodatoci-za-leto-2018-12.jpg

С. С.| Црнобело

Би можело да ве интересира:

8 трендови за плажа со кои е време да се збогуваме и нивна замена со н... Кажете им збогум на огледалните очила за сонце, монокините со отсечоци и бикинит...
Модни совети кои ќе направат облеката да ви изгледа скапо, без да потр... Иако можеби не верувате дека е така, сепак важно е да сфатите дека не секогаш мо...
30 модни комбинации за деновите кога не знаете што да облечете Ако постои една реченица кој сите жени ја кажале некогаш, или повеќепати, во сво...