10 парчиња облека кои секоја жена треба да ги има за есен 2018


10 парчиња облека кои секоја жена треба да ги има за есен 2018

Летото привршува, продавниците се полнат со нови колекции и трендови, па тоа значи едно – време е за есенски шопинг.

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-1.jpg

Пред да се впуштите во потрага и трошење, земете ја предвид следната листа на 10 парчиња облека кои сите модерни жени ќе ги носат оваа есен:

Облека од твид

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-2.jpg

Широки панталони

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-3.jpg

Пончоа и наметки без ракави

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-4.jpg

Леопард принт

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-5.jpg

Реси

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-6.jpg

XXL облека

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-7.jpg

Кожени фустани

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-8.jpg

Широки раменици

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-9.jpg

Светли џемпери

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-10.jpg

Металик елементи

10-parcinja-obleka-koi-sekoja-zena-treba-da-gi-ima-za-esen-2018-11.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

14 трендови од почетокот на 2000-тите кои не би сакале да се вратат Се срамите ли од некои свои стари модни избори? Некои фотографии засекогаш остан...
6 парчиња облека од кои е подобро да се откажете оваа есен/зима Иако сега времето е уште променливо, сепак наскоро ќе почнеме да бараме начин ка...
8 парчиња облека кои се опасни по здравјето ако ги носите секој ден Не, тука не говориме за танга гаќичките, туку за парчиња облека кои голема е вер...