Низ илустрации: Како родителите го чуваат детето vs. како бабите го чуваат детето
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Java Developer 15-02-2019
Собар/ка 15-02-2019


Низ илустрации: Како родителите го чуваат детето vs. како бабите го чуваат детето

Баба ви има билка која е решение за секој здравствен проблем и главна грижа во животот и е да не сте гладни и да не ви студи.

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-01.jpg

Родителите знаат сè за нас, а бабите дури и малку повеќе. Ако ја прашате мајка ви кое ви е омилено јадење, ќе одговори како од пушка, но ако ја прашате баба ви, таа веќе ќе го има приготвено за вас.

И веруваме дека на ум ви доаѓаат уште илјада такви примери кога бабите се заложувале и повеќе од доволно за вас.

Како чуваат дете родителите vs. како чуваат дете бабите:

Разликата е очигледна уште пред раѓањето на бебето. Како се гледа на секојдневниот живот на бремената жена...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-15.jpg

Видливоста на различниот пристап се гледа дури и во малите работи, како менувањето на пелени...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-14.jpg

И со храната не е поинаку, секој има свој уникатен пристап кон хранењето...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-13.jpg

Има и ситуации кога детето сака да си игра со мачката, а таа него не. Како се справуваат возрасните со раните потоа?

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-12.jpg

Замислата за совршен подарок на сите им е различна...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-11.jpg

Сите имаат свој начин за помагање на болното дете...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-02.jpg

Идеалната прошетка за сите изгледа различно...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-10.jpg

Кога станува збор за фризурата, лесно ќе погодите кој ја направил...

niz-ilustracii-kako-roditelite-go-chuvaat-deteto-vs-kako-babite-go-chuvaat-deteto-09.jpg

Уште 7 илустрации на следната страна...Би можело да ве интересира:

15 илустрации кои точно го опишуваат животот кога имате деца Родителството е исполнето со радосни моменти во секоја фаза, но факт е дека не е...
Наместо подароци, донесете паричиња во пликца - нов тренд кој ве тера ... Постојат толку многу работи кои ме збунуваат, смеат и иритираат истовремено кога...
Фотка од татко што му менува пелена на своето дете во јавен тоалет ста... Дали сопствениците на локалите прават сè за да им го олеснат престојот на луѓето...