Викторија Лоба за свадбата со саканиот Ѓорѓи: „Носев венчаница долга 3 метри, два бели гулаби слетаа на зајдисонце кај Св. Јован Канео“

Во кој миг знаеше дека Ѓорѓи е вистинскиот за тебе?

Мислам дека не постои посебен миг, тоа чувство за Ѓорѓи го имам од секогаш.

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-17.jpeg

Најубав миг од свадбената церемонија...

Временската прогноза тој ден беше толку променлива, дуваше силен ветар и секој момент очекувавме да заврне.

Моментот после венчањето кога излеговме од црквата сè беше толку смирено, меко, навистина волшебно. За неколку минути го дочекавме и зајдисонцето, а она што навистина нè воодушеви се два бели гулаби кои сосема случајно долетаа на кровот од црквата и така еден до друг седеа и нè набљудуваа од горе сè додека не заминавме.

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-15.jpeg

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-02.jpg

Има ли нешто што би направила поинаку?

Сè беше совршено и магично. Ништо не би променила.

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-06.jpeg

Колку гости имавте?

Имавме околу дваесетина наши блиски членови на семејството.

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-18.jpeg

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-16.jpeg

Имавте ли забава или допрва планирате?

Забавата допрва доаѓа.

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-11.jpeg

Ќе одите ли на меден месец?

Тоа уште не сме размислувале искрено, сигурно ќе биде некоја спонтана наша одлука како и секогаш.

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-19.jpeg

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-10.jpeg

viktorija-loba-za-svadbata-so-sakaniot-gjorgji-imav-vel-dolg-3-metri-dva-beli-gulabi-sletaa-na-zajdisonce-kaj-sv-jovan-kaneo-09.jpeg

©CRNOBELO.com Забрането преземање и копирање. Крадењето на авторски текстови е казниво со закон.

Симона Симионова | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Инспиративен лик: Филип Иванов – пастор во Велес, голем хуманитарец и вљубеник во природа, кој оди н... Филип Иванов (33), веќе 5 години работи како пастор во Велес и во интервју за CR...
Интервју со дуото ДНК: Панчо во кафеана ја нарачува „Недеља“ од Џеј, Андреј вели дека уште се истите... Велат дека воопшто не се променети како луѓе во овие 20 години кариера, Андреј р...
Бисера од Скопје направи свадба на Бали со партнерот од Босна: „Имавме 50 гости од цел свет, мајка м... „Свадбата беше буквално како што замислувавме - во вила покрај плажа, со многу з...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg