Видео интервју со Бока Конга: Како е да се биде... перкусионист


Видео интервју со Бока Конга: Како е да се биде... перкусионист

Од што морал да се откаже за оваа професија, што прави кога ќе стане, кој му е најголем учител и каде најмногу настапува? Бока Конга на гости во CRNOBELO.com…

video-intervju-so-boka-konga-kako-e-da-se-bide-perkusionist-01.JPG

Најпопуларниот забавувач на конга во земјава ни беше на гости во редакција и ни раскажа колку часа во денот е во улога на Бока Конга, кој е неговиот ритуал пред настап и каде би работел ако не бил перкусионист.

Бока откри какви непријатни понуди добивал на настапи и што најлудо направиле девојките, а споделува и неколку секојдневни навики и желби.

Погледнете го видео интервјуто со Бока Конга:

Н. С. | Црнобело

Камера/Тон/Монтажа/Анимации: Николај Митрески

Би можело да ве интересира:

Видео интервју со Михаил Караколев: Како е да се биде... пожарникар Како изгледа да се справуваш со бесните огнени јазли и секојдневно да го ризикув...
Видео интервју со Гоце САФ: „Никогаш не сум земал бакшиш, а највисок што сум го вратил е 800 евра“ Како започнува еден ден на Гоце САФ, знаат ли скопјани да се забавуваат, кој е н...
Видео интервју со Dave's Kitchen: Како е да се биде... готвач Кои се подобри готвачи - мажите или жените, која е пораката до тие што не знаат ...