Премиум АГС – Нов застапник на Volvo во Македонија

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-01.jpg

Престижниот шведски бренд добива нов дом во Македонија. Новиот застапник е наследник на компанијата Премиум Ауто Зентрум која од сега па натака ќе функционира под името Премиум АГС.

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-02.jpg

Автомобилите на Volvo се веќе достапни во салонот лоциран на ул. Перо Наков бр.25, а на прес-конференцијата која се одржа во петокот, менаџерскиот тим не запозна со краткорочните и долгорочните планови на АГС Групата, чија членка е Премиум АГС. Она што е значајно е што за првпат се запознаваме со новиот Volvo V60, но во салонот ги забележавме и добропознатите модели од линијата XC (XC40, XC60 и XC90), S90 и V40.

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-03.jpg

Сервисниот центар на Премиум АГС со ова е и нов овластен сервисер на Volvo за Македонија, а она кое е значајно да се потенцира е дека во изградба е сосема нов салон за Volvo кој ќе биде опремен според најновите Volvo стандарди. Новиот салон се очекува да биде пуштен во употреба во средината на март, 2019 година.

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-04.jpg

Секој кој е заинтересиран да се запознае со гамата на Volvo како и напредните технолошки решенија имплементирани во најновите модели на шведскиот производител, топло препорачуваме да го посети салонот на Премиум АГС.

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-07.jpg

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-06.jpg

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-05.jpg

premium-ags-nov-zastapnik-na-volvo-vo-makedonija-08.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg