Kia Motors Macedonia со нов продажен салон во Струмица

Kia Motors Macedonia продолжи да ја шири својата продажна мрежа во Македонија, а овој пат на ред беше нов продажен салон во Струмица. На околу 400 метри квадратни, компанијата ќе ја доближи марката на источниот дел на државата.

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-01.jpg

По отворениот салон во Штип, ова е втор изложбен салон, кој е во сопственост на Kia Motors Macedonia, односно не е од дилерската мрежа. Суштината на отворање на сопствени продажни места е да се понуди најдоброто на клиентите низ целата држава. По продажниот дел, ќе следи и сервисен дел, кој исто така ќе биде опремен по стандардите на брендот.

„Ова е важен регион за нас. Со новиот салон веруваме ќе придонесеме за подобро претставување на Kia во Македонија и да се потврдат овие 15 години опстојување на нашиот пазар. Рзвивањето на продажно-сервисната мрежа почна пред една година. Планираме сопствени салони во уште два градови во републиката. “ – изјави Владимир Билбилов, генерален менаџер на Киа Моторс Македонија.

Продажната мрежа на Kia ја сочинуваат дилерите во Охрид и Неготино, како и сопствените салони во Штип и Струмица. Од компанијата најавија дека во сите салони ќе ги имаат сите автомобили кои се дел од понудата, како и тест возила за клиентите кои се заинтересирани да го пробаат автомобилот и да се уверат во квалитетите кои ги нуди брендот.

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-02.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-03.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-04.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-05.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-06.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-07.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-08.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-09.jpg

kia-motors-macedonia-so-nov-prodazen-salon-vo-strumica-10.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg