Џои и Рејчел наводно имале афера: Тајните на актерите од „Пријатели“

„Пријатели“ започна како сосема обична комична серија која на едно место ги собира 6-те пријатели – Рос, Рејчел, Моника, Чендлер, Џои и Фиби. Актерите кои ги толкуваа ликовите ја добија титулата „ѕвезди“ токму поради овие улоги.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-001.jpg

Но, какви тајни криеле за време на снимањето?

Ниту еден проект кој стекнал толкава светска слава не поминува без скандали, па „Пријатели“ не се исклучок.

Дел од тајните кои актерите не сакаат публиката да ги знае:

- Џои и Рејчел (Мет ЛеБланк и Џенифер Анистон) наводно имале и приватна афера, тврди таткото на Мет. Во тоа време Џенифер беше во брак со Бред Пит.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-01.jpg

- Метју Пери толку бил надвор од контрола со консумирање забранети супстанци, што едвај се сеќава како снимил 3 сезони од серијата.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-02.jpg

- Џенифер Анистон и Дејвид Швимер имале толку силна поврзаност, што самите ја наметнале приказната да бидат пар во шоуто. Во оригиналното сценарио никогаш не биле во љубов.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-03.jpg

- Мет ЛеБланк за време на целото снимање на серијата се обидувал да скрие фотографија од приведување од младоста. Бил приведен заради тоа што возел под дејство на алкохол.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-04.png

- Продуцентите не биле сигурни дали Лиса Кудроу е вистинската актерка за улогата на Фиби, па ја враќале двапати на аудиција.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-05.jpg

- Сопругот на Кортни Кокс (Дејвид Аркет) постојано се сомневал дека таа го изневерува со некој од колегите од „Пријатели“.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-06.jpg

- Варирањето на тежината на  Метју Пери никогаш не била дел од сценариото, туку од неговите приватни битки со алкохолот и дрогата.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-07.jpg

- Рејчел имала премногу приватни драми и притисоци, што во последната сезона од „Пријатели“ постоеле шанси да се откаже од снимањето.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-08.jpg

- Колку што шоуто станувало попопуларно, толку пријателите станувале подалечни. Барем така тврдат луѓето кои работеле зад сцената.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-09.jpg

- Обидувајќи се да ја сочува сликата на вечно младата Моника, Кортни Кокс подлегна под хируршки зафати кои драстично ѝ го променија изгледот.

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-10.jpg

- Фиби ја мразела идејата да свири на гитара, бидејќи го мразела инструментот. Замислете си, можеше никогаш да не ја слушнеме Smelly Cat…

joey-i-rachel-navodno-imale-afera-tajnite-na-akterite-od-prijateli-11.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 филмови од 2023 година кои не треба да ги пропуштите Ако не ги изгледавте Barbie и Oppenheimer, време е да го направите тоа. Но, доко...
10 ужасни филмови кои вреди да ги изгледате (и веќе се сметаат за култни) The Room се смета за најлошиот филм на сите времиња кој мора да се изгледа, доде...
„Епизодата кога сите загубивме пријател“: Најзабавните моменти од „Friends“ со засекогаш омилениот Ч... Забавната игра во која Чендлер и Џои го добиваат станот на Моника и Рејчел, но и...
Опенхајмер не се дружел со Ајнштајн, сметал дека е лудак - Што е вистина, а што измислица во филмот? Вистина е дека Опенхајмер навистина сакал да си го отруе менторот, но тоа не бил...
Како режисерот Вес Андерсон ги прави најуникатните и визуелно највпечатливи холивудски филмови? Симетрија, пастелни бои и впечатливи реквизити - кои се тајните на Вес Андерсон,...
Мајката има 29, а синот 28 години – Филмови и серии во кои возрасната разлика на актерите е нелогичн... Сигурно знаете дека во историската драма Alexander, Анџелина Џоли ја глуми Олимп...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg