Со штикли во руинирани средини и уште 4 работи кои сите ги мразиме во филмовите


Со штикли во руинирани средини и уште 4 работи кои сите ги мразиме во филмовите

Во филмовите редовно се повторуваат непромислени сцени кои немаат никаква логика и на сите им одат на нерви.

so-shtikli-vo-ruinirani-sredini-i-ushte-raboti-koi-site-gi-mrazime-vo-filmovite-01.jpg

Од одење со штикли по руинирани средини, до невозможни преживувања – кои работи вам најмногу ве нервираат во филмовите?

Луѓето редовно критикуваат и пишуваат кои се најчестите работи што им пречат во филмовите.

Погледнете кои се тие сцени што речиси на сите ни одат на нерви:

Ликовите можат сами да си ги извадат куршумите за неколку секунди, без дезинфекција или дополнителни препарати и без да си предизвикаат компликации.

Си доаѓаат дома и легнуваат во кревет со чевли, или, никогаш не ги мијат рацете – го прави ли некој тоа во реалноста?

Кога одеднаш луѓето почнуваат синхронизирано да танцуваат како цел живот да вежбале за тоа... нереално.

Кога актерите кои треба да глумат средношколци имаат 30+ и мислат дека тоа воопшто не се познава...

Кога девојките одат во штикли во руинирани средини или во шума, кога преживуваат пад од авион или слична несреќа, а шминката и фризурата им се недопрени...

Кога среде филм, некој лик ќе се појави од никаде и ќе ги спаси хероите и повторно ќе исчезне...

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

10 серии кои вреди да се погледнат заради актерите кои глумат во нив ТВ сериите порано се сметаа за помалку важни од филмовите, па дури и дека воопшт...
Фрлање низ стакло: 6 филмски клишеа кои не постојат во вистинскиот живот Ги обожаваме филмовите затоа што ни помагаат да избегаме од реалноста барем на н...
10 клише романтични сцени од филмовите кои нè ежат Љубов на прв поглед среде улица, мразење, па сакање, „затнување“ на устата со ба...

Спонзорирани линкови: