Фан на Тоше од Белгија ги пее неговите песни!


Фан на Тоше од Белгија ги пее неговите песни!

fantose.jpgДечкото се вика Joke, доаѓа од Белгија и очигледно е огромен фан на Тоше Проески. Покрај најновата песна на Тоше - The Hardest Thing, ги има препеано и Igra bez granica, Volim osmijeh tvoj и Cija si. Слушнете колку се труди да ја погоди интонацијата и изговорот додека пее...

 

The hardest thingVolim osmijeh tvoj
Cija si

Би можело да ве интересира:

Преслушајте ја досега необјавената песна на Тоше - Efta purane ikone (видео) Вчера, на 5-ти октомври, за време на Ѕвезденото Небо за Тоше беше промовирана но...
Македонски новогодишни песни кои ќе ве развеселат Време е за квалитетна домашна музика, а во овој период од годината веројатно има...
Враќање во времето кога едвај чекавме да ги слушнеме „Боби баш ми е гајле“, „Како ли јас да пораснам... Ако ви го спомнеме „Златно Славејче“ веројатно веднаш ќе се сетите на детските х...