Една од прекрасните изведби на Тоше - Ствари Лагане


Една од прекрасните изведби на Тоше - Ствари Лагане

Песна која што е многу лесна и длабока. Заслужува место и почит не само затоа што песната е одлична, туку и затоа што единствениот Тоше го...

 

...заслужува секое внимание и сеќавање, а тоа е најмалку што можеме да направиме. Се работи за "Ствари лагане" изведена од Тоше Проески.

 

 

Би можело да ве интересира:

Виктор Апостоловски со втор албум Во срцето и нов спот за синглот Убиј... Македонскиот идол Виктор Апостоловски на својот 28-ми роденден го промовираше не...