Видео репортажа за Тоше Проески


Видео репортажа за Тоше Проески

tose-reportzaСе наближува една година откако те немаме со нас. Се чини како да е еден век, окован, и како стои во место. Ти стигна каде што припаѓаш а ние сè уште...

 

 

 

...те чуваме до себе, во себе...И веќе се чини дека ни азбуката не е доволна за да се искажат тагата што те немаме и среќата што ја имавме честа да те познаваме.

Погледнете ја ТВ репортажата за животот на Тоше Проески...

 

Би можело да ве интересира:

Виктор Апостоловски со втор албум Во срцето и нов спот за синглот Убиј... Македонскиот идол Виктор Апостоловски на својот 28-ми роденден го промовираше не...