„Lost and Found“ e песната со која Eye Cue ќе нѐ претставуваат на Евровизија 2018


„Lost and Found“ e песната со која Eye Cue ќе нѐ претставуваат на Евровизија 2018

Денес на официјалната страна на МРТ беше објавен новиот претставник на Македонија на Евровизија 2018.

lost and found e pesnata so koja eye cue ke ne pretstavuvaat na evrovizija 01

Оваа година во Лисабон ќе не претставуваат Eye Cue со песната насловена „Lost and Found“.

lost and found e pesnata so koja eye cue ke ne pretstavuvaat na evrovizija 2

Гласањето за претставникот оваа година се одвиваше комисиски, а нивната нумера убедливо ја понесе победата.

Eye Cue се млад бенд кој на сцената се проби пред неколку години преку одлични кавери на познати македонски песни, а на листата на нивни музички хитови се наоѓаат „Убава“, „Колку добро те знам“, „Најдобар“...

Би можело да ве интересира:

„Ѕвона“ ве носи на магично место - слушнете ја новата песна на Каролин... „Ѕвона“ ќе ни ги милува сетилата со своето моќно пулсирање во овој празничен пер...