Последниот кавер на Мајли Сајрус за „Silent Night“ е магичен

Многу често се случува пејачите да направат кавер на некоја песна, но тоа да го направат во свој стил со додавање на неколку ноти. А, понекогаш се случува и да се држат до корените.

posledniot-kaver-na-majli-sajrus-za-silent-night-e-magicen-01.png

Резултатите тогаш се магични.

Таков пример е последниот кавер на Мајли Сајрус за класичната божиќна песна „Silent Night“.

Песната ја пее без свои „додатоци“ или луд перформанс во нејзин стил. Наместо тоа, Мајли седи на пијано и песната ја пее од сè срце.

Оваа песна е снимена како дел од филмот на Netflix „A Very Murray Christmas“, во режија на Софија Копола.

Очигледно зад чудната облека се крие добар глас:

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg