Пеење на едно 12-годишно девојче на „Britain’s Got Talent“ од кое ќе ве полазат морници

Ако сте ја слушнале песната „Defying Gravity“ од бродвејската претстава „Wicked“, тогаш точно знаете за колку морничава песна станува збор. Едноставно со сигурност ве полазуваат морници.

peenje-na-edno-12-godishno-devojce-od-koe-kje-vi-polazat-mornici-01.jpg

Но, никогаш нема толку силно да ве полазат морници како што тоа ќе се случи откако ќе ја преслушате изведбата на едно 12-годишно девојче на „Britain’s Got Talent“.

За време на првата недела од аудициите, Боу Дермот ја отпеа токму оваа песна и слободно може да се каже дека ги спушти на колена сите кои се најдоа во салата.

peenje-na-edno-12-godishno-devojce-od-koe-kje-vi-polazat-mornici-3

Добро познато е на оние кои го гледаат ова шоу, дека Сајмон ретко кога е импресиониран од некоја изведба и со скептицизам ја гледаше и 12-годишната Дермот.

peenje-na-edno-12-godishno-devojce-od-koe-kje-vi-polazat-mornici-1

Но, откако таа ја отвори устата и запеа, дури и Сајмон беше воодушевен.

peenje-na-edno-12-godishno-devojce-od-koe-kje-vi-polazat-mornici-2

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg