10 песни кои ги слушавме и преслушувавме во `90-те

Модата од `90-те повторно ни се враќа, а секако, ако сте родени во таа декада и живеевте во таа декада, ќе се сеќавате и на модните брендови и куќи.

10-pesni-koi-gi-slushavme-i-preslushuvavme-vo-90te-001_copy.jpg

Покрај модата, тука беа и оние стари добри поп песни кои сè уште од време навреме знаеме да си ги потпевнеме ако ги слушнеме на радио или на некој филм.

Да се потсетиме на песните кои ги слушавме во `90-те:

1. New Radicals - „You Get What You Give“

2. Meredith Brooks - „Bitch“

3. All-4-One - „I Swear“

4. Janet Jackson - „That's the Way Love Goes“

5. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - „Summertime“

Уште 5 песни на следната страна...Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg