Музички времеплов: Најголемите ноемврски хитови пред 10 години


Музички времеплов: Најголемите ноемврски хитови пред 10 години

Времето навистина лета. Кој би поверувал дека поминаа 10 години од „Rehab“ на Ејми Вајнхаус?

Ova-bea-najgolemite-noemvriski-hitovi-pred-celi-10-godini-01.jpg

2006 - година со одлична музика. Доминацијата на продуцентот Timbaland е неоспорна, тој ја трансформира кариерата на Џастин Тимберлејк на сосема друго ниво со албумот Future Sex/Love Sounds, а истото го прави и со звукот на Нели Фуртадо.

Радосно нишкаме колкови на огромниот хит на Шакира, оправдувајќи го името на песната „Hips Don’t Lie“.

Многу дуети и музички соработки, многу поп и R’n’B хитови...

Што ли се случи со Ејкон?

Преслушајте ги најголемите хитови од ноември 2006-та година и уживајте:

Justin Timberlake (feat. T.I.) - My Love

Amy Winehouse – Rehab

Shakira feat. Wyclef Jean - Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean)

 Ludacris (feat. Pharrell Williams) - Money Maker

Beyoncé  - Irreplaceable

Уште 5 песни на следната страна...