Се сеќаваме: 20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет


Се сеќаваме: 20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет

Се сеќавате додека бевме во средно и основно училиште кога си ја потпевнувавме „Don’t Speak“?

se-sekjavame-20-pesni-koi-sekoja-devojka-od-90ite-gi-znae-napamet-01_copy.jpg

Или на спотот за „Barbie Girl“ на бендот Aqua?

Се враќаме во минатото...

20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет:

1. Meredith Brooks - „Bitch“

2. No Doubt - „Don’t Speak“

3. Natalie Imbruglia - „Torn“

4. Backstreet Boys - „I Want It That Way“

5. TLC - „No Scrubs“

6. Jennifer Paige - „Crush“

7. Britney Spears - „(You Drive Me) Crazy“

8. Brandy and Monica - „The Boy Is Mine“

9. Des’ree - „You Gotta Be“

10. K-Ci & JoJo - „All My Life“

Уште 10 песни на следната страна...Би можело да ве интересира:

Сите песни кои ви се потребни за жежок, непрекинат секс Најжешкиот секс понекогаш може да се случи токму затоа што сте инспирирани од му...
Песни во кои не знаевте дека се пее за секс Веројатно ни самите не сте свесни колку пати досега сте си потпевнувале за секс....
10 песни кои ги слушавме и преслушувавме во `90-те Модата од `90-те повторно ни се враќа, а секако, ако сте родени во таа декада и ...

Најчитани неделава