Се сеќаваме: 20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет

Се сеќавате додека бевме во средно и основно училиште кога си ја потпевнувавме „Don’t Speak“?

se-sekjavame-20-pesni-koi-sekoja-devojka-od-90ite-gi-znae-napamet-01_copy.jpg

Или на спотот за „Barbie Girl“ на бендот Aqua?

Се враќаме во минатото...

20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет:

1. Meredith Brooks - „Bitch“

2. No Doubt - „Don’t Speak“

3. Natalie Imbruglia - „Torn“

4. Backstreet Boys - „I Want It That Way“

5. TLC - „No Scrubs“

6. Jennifer Paige - „Crush“

7. Britney Spears - „(You Drive Me) Crazy“

8. Brandy and Monica - „The Boy Is Mine“

9. Des’ree - „You Gotta Be“

10. K-Ci & JoJo - „All My Life“

Уште 10 песни на следната страна...Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg