Се сеќаваме: 20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет


Се сеќаваме: 20 песни кои секоја девојка од `90-ите ги знае напамет

11. Jewel - „You Were Meant For Me“

12. Shania Twain - „Man! I Feel Like A Woman“

13. Mariah Carey & Boyz II Men - „One Sweet Day“

14. Aqua - „Barbie Girl“

15. Eve ft. Gwen Stefani - „Let Me Blow Ya Mind“

16. Faith Hill - „This Kiss“

17. Mariah Carey - „Always Be My Baby“

18. Celine Dion - „My Heart Will Go On“

19. NSYNC - „Bye Bye Bye“

20. Monica - „Angel of Mine“

Н. Г. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Сите песни кои ви се потребни за жежок, непрекинат секс Најжешкиот секс понекогаш може да се случи токму затоа што сте инспирирани од му...
Песни во кои не знаевте дека се пее за секс Веројатно ни самите не сте свесни колку пати досега сте си потпевнувале за секс....
Дечко растури во првата епизода на The Voice со „Chandelier“ од Сиа (видео) „Го најдовме нашиот нов ангел, и неговото име е Џордан Смит,“ велат судиите на T...