Песни во кои не знаевте дека се пее за секс

Веројатно ни самите не сте свесни колку пати досега сте си потпевнувале за секс. Поточно, сте мислеле дека пеете навидум наивен текст од хит песна, без да знаете дека во неа главната тема е токму сексот.

nikogash-ne-bi-pretpostavile-pesni-koi-potajno-peat-za-seks-01.jpg

Ако не ни верувате, преслушајте ги одново и обидете се да ги дешифрирате:

1. „The Macarena“ - Los del Río

2. „Don’t Stop Me Now“ - Queen

3. „Live While We’re Young“ - One Direction

4. „Kiss From A Rose“ - Seal

5. „Butterfly“ - Jason Mraz

Уште 5 песни на следната страна...Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg