16-те најдобри движења кои ќе ги научите од новиот видеоспот на Бруно Марс

Бруно Марс - човекот кој носи среќа во срцата на многу луѓе заради своите пејачки и танцови способности, го објави видеоспотот за песната „That’s What I Like“.

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-01.jpg

Како што можете да очекувате, вниманието го одземаат танцовите движења на Бруно.

Еве неколку кои можете и сами да ги научите:

1. Движењето кое само Бруно може да го направи

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-1.gif

2. „Апартман во Менхетн“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-2.gif

3. „Покана да заиграте со него“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-3.gif

4. „Куќа во Мајами“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-4.gif

5. „Јастог за вечера“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-5.gif

6. „Скок во Cadillac“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-6.gif

7. „Јаготки и шампањ“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-7.gif

8. „Што Бруно сака“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-8.gif

9. „Награда“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-9.gif

10. „Секс покрај камин“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-10.gif

11. „24 карати“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-11.gif

12. „Кој е најубав?“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-12.gif

13. „Јас и моите сенки“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-13.gif

14. „Дијаманти“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-14.gif

15. „Секс на дожд“

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-15.gif

16. И што и да треба да биде ова движење

16-te-najdobri-dvizenja-koi-kje-gi-naucite-od-noviot-videospot-na-bruno-mars-16.gif

Погледнете го целиот видеоспот:

Н. Г. | Црнобело

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg