Песни од дизниевите анимирани филмови кои ќе ви го разубават денот


Песни од дизниевите анимирани филмови кои ќе ви го разубават денот

6. „He's a Tramp“ (1955)

7. „The Bare Necessities“ (1967)

8. „Everybody Wants to Be a Cat“ (1970)

9. „Under the Sea“ (1989)

10. „Hakuna Matata“ (1994)

Н. Г. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Белата куќа згрозена од видеото во кое „гола Меланија“ игра пред рапер... Раперот T.I. ја навреди првата дама на САД, Меланија Трамп, во видео спотот во к...