5 најсекси песни на сите времиња

sexy-muzika-povekjeЛиста на најсекси песни на сите времиња. Секоја песна е придружена линк од видео спот како би можеле на лице место да ја доживеете сексипилноста!

 

 

Одбројуваме:

5. Justify my love – Madonna
Оваа песна може да биде еквивалент на имање секс по телефон, најмногу заради стенкањето на Мадона во песната, таман за телефонско задоволство ;-)
Најсекси дел од песната:
„Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another“
линк: http://www.youtube.com/watch?v=sV1jic_XFig

 

4. Do me, Baby – Prince
Можеби е заради тие високи тонови што се карактеристични за него, не знаеме, но има нешто во песна што ја прави екстрнмо заводлива.
Најсекси дел од песната:
„Take me baby/ Kiss me all over/ Play with my love“
линк: http://www.youtube.com/watch?v=cdEMiX9FgjE


3. Love You Baby - Donna Summer
Оваа песна Дона Самер всушност ја снимаше сo вистнски симулации на оргазми за време на снимањето на песната, додека таа била легната на земја во своето студио.
Најсекси дел од песната:
„Do it to me again and again, you put me in such an awful spin/ In a spin (ooh), I love to love you baby“
линк: http://www.youtube.com/watch?v=h1ArZEFwRsY

 

2. Closer - Nine Inch Nails
Песна со текст на кој ниту Принс ниту Мадона не е рамен.
Најсекси дел од песната:
„I want to f*** you like an animal/ I want to feel you from the inside“
линк: http://www.youtube.com/watch?v=eD9Q8koJKZA

 

1. Let's Get It On - Marvin Gaye
Токму со оваа песна Америка конечно му се отвори на експлицитниот, либералниот, и полн со љубов Марвин Геј.
Најсекси дел од песната:
„There's nothing wrong with me loving you/ And giving yourself to me can never be wrong if the love is true“
линк: http://www.youtube.com/watch?v=BKPoHgKcqag

 

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg