Дино Мерлин на Евровизија


Дино Мерлин на Евровизија

dino-merlin-na-evrovizija-povekjeДино Мерлин е босанскиот претставник за овогодинешната Евровизија која ќе се одржи во Дизелдорф. Песната ќе биде отпеана на англиски, го носи...

 

...насловот Love in rewind. А, еве како звучи: