Ново од ќерката на Вил Смит


Ново од ќерката на Вил Смит

nov-spot-na-kerkata-na-vil-smit-povekjeЌерката на Вил Смит, Вилоу Смит, сними нов спот за својата песна - 21st Century Girl. За потребите на ова видео младата ѕвезда и нејзините пријателки....

 

...во спотот прават град среде пустина.

Како сето ова изгледа скоцкано на крајот, проверете на видеото.