Спот снимен во Јапонија


Спот снимен во Јапонија

spot-snimen-vo-japonija-povekjeBlack Eyed Peas неодамна настапија на Американскиот Идол со песната Just can’t get enough, која конечно доби и свој видео запис. Она што е......најинтересно врзано за спотот е што е сниман во Јапонија само една недела пред земјотресот и цунамито кои ја погодија оваа островска земја.