Кејти Пери и Канје - E.T (видео)


Кејти Пери и Канје - E.T (видео)

kejti-peri-i-kanje-et-video-povekjeСпотот кој се чекаше долго време конечно е пред нас. Кејти Пери и Канје Вест за песната E.T. Како изгледа ова видео, погледнете...


...па ги очекуваме вашите коментари и критики.