Мери Блајџ: нов сингл и видео


Мери Блајџ: нов сингл и видео

mary-j-blige-nov-singl-i-video-povekjeМери Џеј Блајџ го издаде првиот сингл од нејзиниот десетти албум, наречен My Life II: The Journey Continues, планиран да се појави во...


...продажба на почетокот на септември. Станува збор за naked верзија на песната Someone to love me објавена на албумот на Пи Диди - Last train to Paris.

Во новата верзија на песната освен Мери и Диди се појавува и Лил Вејн.