Фати забава со LISCA и #MyLiscaVibes го размрдаа Охрид


Фати забава со LISCA и #MyLiscaVibes го размрдаа Охрид

Скопје (22.07.2019) - Викендов на Golden beach во Охрид, познатиот бренд Lisca организираше дружба под името „Фати забава со LISCA“. Посетителите ги пречека сонце, плажа и езеро кое блескаше во полн сјај. Пораката беше едноставна, „АЈДЕ ДА СЕ  ЗАБАВУВАМЕ.“

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-01.JPG

„Фати забава со Lisca“ беше во центарот на вниманието. Lisca отвори нови димензии на забава и уживање ова лето, а #MyLiscaVibes го размрда Охрид. Golden beach беше исполнет со прекрасни луѓе на кои Lisca им приреди  прекрасна забава со летни коктели, музика, мегаселфи и награди.

Покрај одличната забава Lisca подготви летно освежување за сите кои што сакаат да се чувствуваат удобно и исполнето. На сите продажни локации, колекцијата пролет/лето 2019 на долна облека, костими за капење, додатоци за плажа и програма за спиење се намалени до -50%. Hot понуди и cool цени кои може да ги видите на https://www.lisca.mk/.

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-03.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-04.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-05.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-06.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-07.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-08.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-09.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-10.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-11.jpg

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-12.JPG

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-13.JPG

fati-zabava-so-lisca-i-myliscavibes-go-razmrdaa-ohrid-14.JPG

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg