Тимот на Медена земја на црвениот тепих на Оскари 2020 (фото+видео)


Тимот на Медена земја на црвениот тепих на Оскари 2020 (фото+видео)

На највозбудливото оскаровско издание, конечно дочекавме да ги видиме „медените“ на црвениот тепих.

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-1.jpg

Целиот тим на Медена земја заедно со Атиџе се појавија на црвениот тепих на Оскари, а сите се облечени во креации на Кокев, со исклучок на Тамара Котевска, која се појави во креација на њујоршкиот дизајнер Marc Bouwer .

 

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-04.jpgФото: Фејсбук

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-03.jpgФото: Фејсбук

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-4.jpgфото: Инстаграм

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-02.jpgФото: Фејсбук

timot-na-medena-zemja-na-crveniot-tepih-na-oskari-2020-foto-video-6.jpgфото: Инстаграм

Атиџе имаше кратко интервју на црвениот тепих во кое ја прашуваат како е, а таа вели дека е возбудена... На прашањето како се чувствува по повод филмот кој постигна голем успех, а вечерва е номиниран, таа вели многу добро и дека се надева барем на еден Оскар.

Погледнете дел од интервјуто:

 

Најчитани неделава