Санта Конс: Мајстор за твојот дом и деловен простор

Потребата од мајстор, работник за едноставна или посложена работа е секојдневие. „Санта конс“ обезбедува тим од работници кои навремено ги завршуваат санациите во Вашиот дом или деловен простор. Конкретна понуда и повеќе информации можете да добиете на 071-220-699, на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или пак на социјалните мрежи (Facebook и Instagram).

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-01.jpg

Во изминативе години, во Македонија, но и во земјите од регионот се поприсутна е потребата од пронаоѓање на мајстори и тим од работници кои можат да ги сервисираат потребите во нашиот дом или деловен простор.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-04.jpg

„САНТА КОНС“ е домашна компанија, која речиси пет години врши услуги од различен карактер: водовод и канализација, санитарија, инсталации за греење, ладење и климатизација, електро-инсталатерски услуги, ПВЦ и алуминиум столарија, молеро-фарбарски услуги, градежни активности и сл.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-01_1.jpg

Сите овие услуги можат да се обезбедат за потребите на Вашиот дом (стан/куќа) или пак станбен влез, но и за угостителски објекти (кафулиња и ресторани), канцелариски простории, магацини и складишта.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-03_copy.jpg

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-05.jpg

Компанијата обезбедува и канцелариски материјали и опрема (хартија, фасцикли, класери, тонери), за голем број на организации и фирми кои применуваат канцелариско работење.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-08.jpg

Во изминатиов период, веќе беа успешно реализирани голем дел на проекти – активности, во Скопје, но и во други градови. „САНТА КОНС“ изврши реконструкција на повеќе станови и куќи. Беа направени обнови на дневни и спални соби, кујни, тоалети, а се поставија и различен тип на огради и терасни конструкции.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-02.jpg

Тимот од работници на „САНТА КОНС“ се карактеризира со професионалност, достапност и навремено завршување на планираните активности, согласно добиените насоки и преференци на клиентите.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-06.jpg

Компанијата е дел и од Унијата на млади претприемачи, како асоцијација која обезбедува поддршка и вмрежување меѓу домашни и меѓународни компании во подем.

santa-kons-majstor-za-tvojot-dom-i-deloven-prostor-07.jpg

Контактирајте го тимот на „САНТА КОНС“ на 071-220-699, на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , на Facebook и Instagram.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg