Што се случува кога инфлуенсер ќе посети дом за стари лица?

Како да бидеме посебни во свет каде секој се труди да се истакне?

shto-se-sluchuva-koga-influenser-kje-poseti-dom-za-stari-lica-01.jpg

Постојат многу вешти поединци насекаде кои изнаоѓаат нови и иновативни начини да ја изразат својата креативност и да го покажат својот талент. Социјалните медиуми им даваат можност на луѓето да станат инфлуенсери и да му дадат пример на светот.

Во овие времиња, нема многу луѓе кои се трудат да остават насмевка на лицата на непознати. Фатон познат и како Phatoni се покажа како исклучок. Како добро познат Јутјубер и инфлуенсер, тој превзема иницијатива да ја изненади најранливата група на луѓе на планетата, убавите жени во домот за стари лица „Вита Ве“.

Тој се погрижи да ги посети на Светскиот ден на жената со цвеќиња и торта, овој гест ги потсети дамите во домот за стари лица дека убави работи се случуваат дури и во најнеочекуваните моменти.

Погледнете како сето тоа изгледаше:

shto-se-sluchuva-koga-influenser-kje-poseti-dom-za-stari-lica02.jpg

shto-se-sluchuva-koga-influenser-kje-poseti-dom-za-stari-lica03.jpg

shto-se-sluchuva-koga-influenser-kje-poseti-dom-za-stari-lica01.jpg

„И покрај тоа што се наоѓаме во ситуација каде секојдневно нè потсетуваат да се штитиме и пазиме поради вирусот и тоа што сме преплавени со секакви информации, некогаш е убаво барем на момент да заборавиме на негативните работи во животот и да се фокусираме на убави моменти и да бидеме среќни. Уште подобро е доколку успееме да направиме некој друг среќен“- вели Фатон.

Овој убав гест им значеше многу на прекрасните жени во домот за стари лица кои го пречекаа Фатон со насолзени очи исполнети со радост. Иницијативата беше охрабрена од многу други инфлуенсери и се надеваме дека ќе отвори врати за многу вакви настани во иднина.

Фатон успеа да стави насмевка на педесет пензионирани жени, нивниот ден сигурно им го разубави таквиот убав чин и ги потсети дека без оглед на околностите, има луѓе што размислуваат за нив и ќе продолжат да се грижат за нив без оглед на нивната возраст.

Светол настан на инаку мрачно време, гест за паметење со неверојатни резултати, сето тоа благодарение на Фатон и неговиот партнер, Ria money transfer без чија поддршка оваа активност немаше да биде можна.

https://www.youtube.com/watch?v=NYHTKQ1-Yfg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg