Отворен реновираниот „Тинекс“ маркет во Ѓорче Петров


Отворен реновираниот „Тинекс“ маркет во Ѓорче Петров

Од денес (17. 8. ‘21 вторник), повторно е отворен реновираниот „Тинекс“ маркет Ѓорче Петров на ул. „Ѓорче Петров“ бр.22 „Тинекс“ маркетот по реновирањето располага со зголемен продажен простор од 570м2 и е конципиран со два влеза за лесна пристапност на потрошувачите.

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-01.jpg

Маркетот сега има помодерен изглед со елементи на дрво и уште по пријатна атмосфера за пазарење, а покрај редовните оддели, располага со голема и модерна пиљара каде може да се купи свежо овошје и зеленчук, пекара каде во секое време може да се купи свеж леб и топли бели печива и др., а по реновирањето како новитет отворена е  и месарница за продажба на свежо месо и преработки од месо кои секојдневно се доставуваат од погоните за расек на „Тинекс“. Дополнително по реновирањето е  отстапен и поголем продажен простор за категоријата органска и здрава храна.

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-02.JPG

Во маркетот работат вкупно 25 вработени и има 4 наплатни каси за услужување на потрошувачите.

Целта на „Тинекс“ е да им ги обезбеди најдобрите услови за пазарење на потрошувачите и токму поради тоа постојано се унапредуваат постоечките маркети.  

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-03.JPG

По повод повторното отворање на реновираниот маркет подготвени се ексклузивни акции, големи попусти и промоции, а за членовите на МОЈ ТИНЕКС клубот од 17-ти до 19-ти август ќе се доделуваат 3 x ПОВЕЌЕ поени на износот на направената сметка.

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-04.JPG

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-05.JPG

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-06.JPG

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-07.JPG

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-08.JPG

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-09.JPG

otvoren-renoviraniot-tineks-market-vo-gjorche-petrov-10.JPG

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg