Каков Black Friday?! Златно ценкање си имаме! Ценкај се и ти во Божиновски часовници и накит

Денес во „Божиновски“ нема купување без ценкање. Чуму ни e Black Friday, кога си имаме Златно Ценкање. 

kakov-black-friday-zlatno-cenkanje-si-imame-cenkaj-se-i-ti-vo-bozinovski-casovnici-i-nakit-001.jpg

Повелете на „Златно ценкање“ во „Божиновски“. Ценкај се онлајн на нашата веб страница или во некој од нашите продажни салони.

Веруваме во твојот талент, дојди покажи го и стопи ја цената на нашите производи.​

Акцијата трае од 23ти-27ми ноември​.

kakov-black-friday-zlatno-cenkanje-si-imame-cenkaj-se-i-ti-vo-bozinovski-casovnici-i-nakit-02.jpg

kakov-black-friday-zlatno-cenkanje-si-imame-cenkaj-se-i-ti-vo-bozinovski-casovnici-i-nakit-03.jpg

kakov-black-friday-zlatno-cenkanje-si-imame-cenkaj-se-i-ti-vo-bozinovski-casovnici-i-nakit-03 (1).jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg