Билбордите почнаа да комуницираат меѓу себе

На крајот на уште една година полна со неизвесност, Телеком со својата новогодишнa кампања и преку прашањето „Како си?“, имаше за цел да ги потсети луѓето за потребата од социјална поврзаност, грижа и внимание кон најблиските.

bilbordite-pochnaa-da-komuniciraat-megju-sebe-01.jpg

Токму ова прашање „Како си?“ привлече големо внимание од јавноста и поттикна голем број на разговори и дискусии на социјалните мрежи. Па, дури и натера некои да си кажат како се чувствуваат и тоа на билборди.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg