Среќното тркало ги донесе добитниците на главните награди во првото коло од „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“

Со дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, комплетиран е списокот со добитниците на главните награди во првото коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија.

srekjnoto-trkalo-gi-donese-dobitnicite-na-glavnite-nagradi-vo-prvoto-kolo-od-zavrti-i-pobedi-01.jpg

Со дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, Видеолотарија Касинос Австрија го комплетираше првото коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“. Дополнителната игра се реализираше согласно правилата, во просториите на Видеолотарија на 26.11.2022.

Добитниците на главните награди во првото коло се:

Категорија Видеолотарија и електронски игри:

Иле Талески - лаптоп

Жарко Ордевски - таблет

Горан Иванов - рачен дигитален часовник

Сашко Трајчески - 5.100 денари

Категорија Спортско обложување:

Александар Мирчески - лаптоп

Марко Спиркоски - таблет

Марјан Величковски - мобилен телефон

Валентин Минатов - рачен дигитален часовник

Александар Зисов - 5.100 денари

Во тек е турнирската фаза од второто коло. Наградната игра има фантастичен фонд на награди од 13 милиони денари, со 300 награди од кои 34 се стокови награди, а 266 се парични награди. Најголемо внимание предизвикуваат двата автомобила Мерцедес GLB, кои ќе бидат освоени по еден во категоријата видеолотарија и електронски игри, и еден во категоријата спортско обложување, а се главни надгради во финалното коло. Правилата за наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

Играј со најдобрите! ЗАВРТИ И ПОБЕДИ на 2win.mk

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #ЗавртиИпобеди

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg