Ексклузивно претставување на еден од единаесетте часовници од колекцијата Moon Swatch

Идентичната страст кон музиката, врвниот звук, уникатноста и префинетите детали се основа на едно новосоздадено пријателство кое премина во искрено партнерство меѓу Божиновски часовници и накит (Bozinovski watches & jewelry) и Аудиокултура кое стана инспирација за надградување на концептот „Крај Вардарот сесии” во Аудиокултура со различни изненадувања за посетителите.

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-01.jpg

Овој петок, само за посетителите на настапот на Марија Каева, беше организирано ексклузивното претставување на еден од единаесетте часовници од колекцијата Moon Swatch кој претставува хибрид меѓу Swatch и познатата Omega.

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-02.jpg

Еден од посетителите на последниот настан „Крај Вардарот сесии” во Аудиокултура е веќе сопственик на Moon Swatch „Mission to Sun”.

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-03.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-04.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-05.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-06.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-07.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-08.jpg

ekskluzivno-pretstavuvanje-na-eden-od-edinaesette-chasovnici-od-kolekcijata-moon-swatch-09.jpg

Фото: Татјана Ранташа

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg