Започнува со емитување најновата македонска серија „Бистра Вода“

Доаѓа „Бистра Вода“. Чест ни е да ве информираме дека на 1-ви март 2023, среда, со почеток во 20:00 во Синеплекс ќе се одржи светската премиера на првата епизода од најновата македонска серија.

zapochnuva-so-emituvanje-najnovata-makedonska-serija-bistra-voda-02.jpg

Премиерата на првата епизода е увертира во телевизиската премиера во недела на 5-ти март на ТВ Алфа, како и на промовирањето на првите 5 епизоди на платформата Кинемое.

Заинтересираните за посета на премиерното прикажување на првата епизода може да обезбедат место обраќајќи се на Фејсбук страницата на Бистра Вода.

zapochnuva-so-emituvanje-najnovata-makedonska-serija-bistra-voda-01.jpg

Сценарист и режисер на серијалот е Јани Бојаџи. Актерската екипа ја сочинуваат над 70 актери од Македонија, меѓу кои Мони Дамевски, Јелена Жугиќ, Дејан Лилиќ, Зоран Љутков, Роберт Вељановски, Васил Зафирчев, Горан Стојановски, Владо Јовановски, Маја Љутков, Мето Јовановски, Јана Вељановска, Ирена Илиевска, Славица Манаскова, Рубенс Муратовски, Григор Јовановски и многу други.

Официјален трејлер:

Бистра Вода, официјален трејлер / Bistra Voda Series Season 1 official trailer 1

ДОАЃА „БИСТРА ВОДА“! ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТРЕЈЛЕРОТ. Едно убиство, голема мистерија и многу тајни... Заследете ја нашата фан-страница и дознајте пред сите што ќе се случува во првата македонска трилер-драма серија. БИСТРА ВОДА доаѓа наскоро на ТВ Алфа и платформата Кинемое. #ШтоКриеВодата

Posted by Бистра Вода - Bistra Voda TV Series on Wednesday, January 25, 2023

ТВ трејлер:

Бистра Вода ТВ трејлер | Bistra Voda TV Trailer

Наскоро доаѓа премиерата на БИСТРА ВОДА, првата македонска трилер-драма серија! Погледнете го телевизискиот трејлер и подгответе се за приказната која ќе се прераскажува! БИСТРА ВОДА, наскоро на Алфа ТВ и платформата Кинемое!

Posted by Бистра Вода - Bistra Voda TV Series on Wednesday, February 15, 2023

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg