Вработувања во Адинг, Итек системс, Фоја, Платин: Аплицирајте веднаш!

(14.03.2023) Во моментов има отворени позиции за продажен персонал во повеќе компании, позиции во угостителство, како и ИТ индустријата.

vrabotuvanja-vo-ading-iteks-sistems-foja-platin-aplicirajte-vednas-01.jpg

Ги издвојуваме како интересни за вас следниве работни позиции:

Градинарскиот центар Фоја има 13 отворени работни позиции за градинари (на терен и во градинарски центар) и продавачи. Аплицирајте тука.

Сакате да работите во најдобрата компанија за производство и продажба на хемиски материјали за градежништво во земјава? АДИНГ вработува возач на товарно возило (Б и Ц категорија) и продавач во продажниот салон АДИНГ Маркет 1 (во населба Ѓорче Петров).

vrabotuvanja-vo-ading-iteks-sistems-foja-platin-aplicirajte-vednas-02.jpg

ИТЕК системс е компанија која се занимава со проектирање и изведба на слабострујни и јакострујни електрични инсталации на големи проекти, фабрики, згради итн. Во моментов нуди вработување за Електротехничар/ монтер (со или без искуство) и Магационер (доставувач на роба).

Асистент за продажба е потребен и во Платин – компанија која се занимава со трговија на оков за мебел. Отворени се 2 работни места.

Фармацевт со лиценца, за работа во веледрогерија – Фармавита има потреба од фармацевт со или без претходно работно искуство.

Хотел Белведере во Охрид има отворени позиции за келнери, кувар и помошник во кујна. Погледнете ги сите активни огласи тука.

vrabotuvanja-vo-ading-iteks-sistems-foja-platin-aplicirajte-vednas-03.jpg

Cosmic Development има потреба од .Net Software Developer.

Сите активни огласи кои нудат работа на неопределено време може да ги погледнете тука.

Следете ги сите најнови огласи на Огласи за работа и Фејсбук групата.

фото: freepik.com

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg