Штом Бијонсе има време да смени лак за време на настап - имате и вие време за сè


Штом Бијонсе има време да смени лак за време на настап - имате и вие време за сè

Легендарниот настап на Бијонсе на Coachella, покрај тоа што вклучуваше пет очигледни пресоблекувања во различни аутфити, очигледно вклучувал испланирано време и за лакирање на паузите.

stom-bijonse-ima-vreme-da-smeni-lak-za-vreme-na-nastap-imate-i-vie-vreme-za-se-01.jpg

Фановите на пејачката забележаа дека на фотките од настапот Бијонсе има две различни бои на лакови на ноктите.

Од црни, во неколку секунди ноктите на Бијонсе станале металик.

stom-bijonse-ima-vreme-da-smeni-lak-za-vreme-na-nastap-imate-i-vie-vreme-za-se-02.jpg

stom-bijonse-ima-vreme-da-smeni-lak-za-vreme-na-nastap-imate-i-vie-vreme-za-se-04.jpg

stom-bijonse-ima-vreme-da-smeni-lak-za-vreme-na-nastap-imate-i-vie-vreme-za-se-03.jpg

stom-bijonse-ima-vreme-da-smeni-lak-za-vreme-na-nastap-imate-i-vie-vreme-za-se-05.jpg

Во морето од коментари со воодушевувачки зборови, се најдоа и оние „мотивациските“ од типот „Кога Бијонсе има време да смени лак за време на 10-минутен настап – имате и вие време за сè.“

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Зошто Бијонсе и Соланж Ноулс посетувале психолог кога биле деца? Посетата на психолог е сосема во ред и примерот што го раскажува мајката на Бијо...
Моден маратон: Меган Маркл промени 3 фустани во еден ден (фото) Три различни бои, три различни фризури и три различни фустани носеше Меган Маркл...
Бијонсе сака титаниумски цевки, Канје – Versace пешкири: Барањата на ѕ... Некои ѕвезди бараат 20 различни типови на пијалаци, други одредени собни темпера...